Odločila sem se za tečaj za voditelja čolna Ljubljana namesto za tistega na obali

Tečaj za voditelja čolna Ljubljana

Po dolgem premišljevanju sem se vseeno odločila, da bo tečaj za voditelja čolna Ljubljana bolj priročen kakor tisti na obali. Ko bom na obali, si vseeno želim, da uživam kakor pa, da imam kakšne tečaje, kljub temu da bo to tečaj za čoln. Ampak saj mi je bilj pomembno, da čoln vozim in bom obisk obale reje namenila temu, ko bom imela narejen tečaj za voditelja čolna Ljubljana in se bom lahko vozila s čolnom tam, kjer si bom želela. 

Naslednji teden grem namreč na počitnice na obalo in dejansko sem razmišljala, da bi naredila tečaj. Potem se m pa še enkrat pomislil in ugotovila, da če bom to naredila, ne bom imela nič od dopusta, ker tečaj poteka kar nekaj časa. In glede na to, da lahko tečaj delam v Ljubljani, ali pa preko spleta sem se odločila, da bo tečaj za voditelja čolna Ljubljana čisto v redu. Bolj se veselim brezdelja ob morju in plavanja v morju. Sprehajanja in kolesarjenja po naravi in odlične hrane, ki mi je ne bo treba pripravljati. Tak dopust potrebujem najprej, potem pa vse ostalo. Ko bo spočita in polna energije, se bom vrnila nazaj v Ljubljano in naredila tečaj za voditelja čolna Ljubljana, potem pa naprej. Čoln je že kupil mož in ga lahko tudi vozi, ker ima to vse že urejeno. Smo še mene čaka, da naredim tečaj, da ne bo njemu vedno treba voziti čolna, ko bova želela na izlet.

Odločila sem se za tečaj za voditelja čolna Ljubljana namesto za tistega na obali

Ko bi bile vse stvari tako preproste kakor ta. Niti malo mi ni bilo treba se truditi, da bi vse to uskladila. Samo odločila sem se, kako bo in to se je zgodilo. Verjetno tudi zato, ker se tečaj izvaja v vseh večjih mestih. Včasih je bil samo tečaj za voditelja čolna Ljubljana ali pa na obali, kolikor se spomnim in še niti niso bili tako pogosti. 

Previous
Revmatoidni artritis kot avtoimuna in zahrbtna bolezen
Next
Na srečo so tehnični pregledi našli le manjšo napako