Stara stanovanja v centru mesta, nam lahko prinesejo dobiček

Stanovanja

Ste že kdaj razmišljali o tem, da so lahko stara mestna stanovanja vaš dobiček? Sam sem začel iz čiste ničle, moji starši so bili revni, tako, da mi niso mogli dati nobene popotnice za življenje. Tako sem se moral znajti sam. Veliko sem razmišljal, potem pa sem dobil priložnost, da kupim eno staro stanovanje zelo poceni. Sprva nisem vedel, kaj bi naredil z njim. Sam sem živel na podeželju in nisem imel želje po mestu.

Ko sem se pogovarjal s prijateljem, mi je ta predlagal, da ga kupim in preuredim in prodam po višji ceni. Vedel je, da sem človek, ki veliko del naredi sam in da bi tudi v tem stanovanju lahko naredil večina del sam, tako bi plačeval samo material. Ker sva bila res dobra prijatelja, se je ponudil, da mi bo tudi on pomagal, če se bom odločil za ta korak. In res sem se, kupil sem to stanovanje in začel novo poglavje v svojem življenju. Zavedal sem se, da so takšna stanovanja v centru mesta, še kako draga in da če bom to stanovanje prodal po lepi ceni, bom lahko prišle iz mojih minusov, ki so se skozi leta nabrali, ker drugače ni šlo. Ker stanovanja ni bilo možno urediti tako hitro, je minilo pol leta, da sem ga prenovil. Na koncu mi je bilo tako lepo, da sem se od njega kar težko ločil. To je bil tako rekoč moj prvi projekt, ki sem ga v življenju naredil sam. Takšna stanovanja so res vredna veliko.

Tudi prijatelj je bil kar malo žalosten, da se bo to stanovanje prodalo, veliko sva predelala v njem, se presmejala in tako bodo ostali lepi spomini, če bi imel denar, tega stanovanja ne bi nikoli prodal, imel bi ga zase. Tako pa stanovanja ne morem imeti, ker moram poplačati vse dolgove, ki so se nabrali, da bom tako lahko končno zadihal.

Previous
Dermatologija na prvem mestu pri izbiri študija!
Next
Za boleče grlo je bila kriva zgaga