Ugoden nakup v keramika Ljubljana

Keramika Ljubljana

Prijateljica se je že kar nekaj let pripravljala na to, da bo prenovila stanovanje in ena od stvari, ji je je pri vsaki prenovi potrebno izbrati so tudi ploščice. Nameravala je zamenjati tiste v kopalnici, na hodniku ter na balkonu. Posledično je bila keramika Ljubljana najboljša izbira, saj je bilo na voljo zelo veliko ponudnikov. Nekateri so imeli zelo dobro predstavljeno ponudbo na spletu, tiste z slabšo ponudbo pa je bilo potrebno osebno obiskati. Kar precejšnjo razliko je keramika Ljubljana ponujala v ceni, če si sam odpeljal ploščice ali če so ti jih dostavili, zato je bilo smotrno da je dobro pregledala vso ponudbo.

Ena od odličnih ponudb, ki jih je vključevala keramika Ljubljana je bila ta da so lahko organizirali poleg dostave tudi keramičarja, ki je opravil polaganje ploščič ter poskrbel za vse potrebno kar spada k nakupu. Tako se je moja prijateljica odločil, da bo pri keramika Ljubljana vzela celoten paket storitev od nakupa keramike, dostave na dom in polaganja. Odločila se je za tri različne modele keramike za kopalnico, hodnik in balkon in ob tem prejela še dodaten deset odstotni popust, kar jo je zelo navdušilo. Po pregledih veliko ponudb in kalkulacij je bila keramika Ljubljana najbolj finančno ugodna varianta in navdušena je bila nad izbiro.

Ugoden nakup v keramika Ljubljana

Po opravljenih meritvah prostorov so se dogovorili, da bo pričetek del v roku enega meseca in keramika Ljubljana jo bo teden prej obvestila o točnem datumu in uri prihoda keramičarja. Bila je v velikem pričakovanju in se je veselila prenove. Nekaj dni pred pričetkom se je preselila k meni za dober mesec dni kolikor naj bi trajala celotna prenova. In keramika Ljubljana se je izkazala kot res profesionalna saj so z deli zaključili celo dva dni pred dogovorjenim rokom. Komaj sem čakala da si ogledam narejeno. Obe sva bile navdušeni nad kvaliteto storitev in jih bomo z veseljem priporočali dalje. 

Previous
Unikatni Slovenija canyoning
Next
Dnevna soba je že od nekdaj moj prostor za sprostitev