Akcijska cena za zunanja senčila iz aluminija

Zunanja senčila

Razmišljam kako bi lahko prišel do privatne telefonske številke prijatelja iz otroštva. Ne vem niti kje stanuje in kar sram me je, da ga v vseh teh letih nisem vprašal po naslovu in privatni telefonski številki.

Na misel mi je padla odlična ideja. Poklical sem v podjetje kjer je bil zaposlen kot serviser in monter, ter se predstavil kot bančni uslužbenec. Tako ni bilo nobenih težav in brez zadržkov so mi v podjetju povedali njegovo telefonsko številko. Kar tako preko telefona. Nič kaj zgledno varovanje osebnih podatkov. Poklical sem na telefonsko številko, telefon je zvonil kar nekaj časa. Skoraj sem že prekinil, ko se je nekdo zadihano oglasil na telefon. Ker to ni bil glas mojega prijatelja, sem ga vprašal kdo je. Bil je njegov pomočnik, saj je bil sam ravno sredi montaže. Dogovorila sva se, da se popoldan dobiva v bližnjem lokalu na pijači.

Akcijska cena za zunanja senčila iz aluminija

Bil je točen in vprašal sem ga, kako to, da ni več serviser toplotnih črpalk. Povedal mi je dolgo zgodbo o tem, kako je našel novo službo in zdaj montira in servisira zunanja senčila. Delo ni nič kaj zahtevnejše, prav tako se zna delo zavleči tudi čez cel dan, vendar ima neprimerljivo boljšo plačo, zato je kar zadovoljen, da je v prejšnji službi dobil odpoved.

Kot serviser in monter za zunanja senčila zasluži dva in pol krat več kot prej. Sam je zelo zadovoljen z novo službo, zadovoljen pa je tudi sšefi. Pustijo ga, da si sam kreira urnik dela. Važno je samo, da je delo narejeno in da je mesečna kvota dosežena. Tukaj se ne rabi ukvarjati še s prodajo in iskanjem strank, zunanja senčila se skoraj sama prodajajo. Reklama od ust do ust je najboljša reklama. Pobrskal je po denarnici in mi izročil vizitko podjetja, na njej pa je bil še kuponček za popust v višini deset odstotkov, če bi slučajno kdaj potreboval senčila.

Previous
Moje stanovanje Koper je bil zelo prijeten dom